Over Gitaristen Podium

Van 2006-2016 organiseerde het Gitaristen Podium klassieke gitaarconcerten in de Oude Ettense Kerk in Etten (Gelderland). Wereldberoemde gitaristen als Pavel Steidl, Roberto Aussel, Elena Papandreou, Carlo Marchione, Andrew York, Raphaella Smits, en Sabrina Vlaskalic gaven hier concerten.

Om gitaristen enig perspectief te bieden in tijden van corona, maakte het Gitaristen Podium in februari 2021 een online herstart. Inmiddels hebben er zes prachtige gitaarconcerten plaatsgevonden. Twaalf klassieke gitaristen waagden zich aan het online avontuur en speelden ieder vanuit hun eigen locatie een prachtig concert. 

Bij elk concert online gitaarconcert verzorgt een conservatoriumstudent het voorprogramma, gevolgd door een professional. Na afloop is er een Q&A, waar je vragen kunt stellen aan de gitaristen. Dit concept is een succes. Daarom gaan de online gitaarconcerten ook na de zomervakantie door; ook nu de meeste Covid-maatregelen voorbij zijn!

Contact: Gitaristen Podium, 06 22488503

Gitaristen Podium staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Stichting Gelders Gitaristen Podium met KVK nummer 09182474.